Contact

Om in aanmerking te komen voor een woning is het van belang dat je de Algemene Voorwaarden goed doorneemt om te zien of je aan alle voorwaarden voldoet!

Schrijf je nu in!

Met een volledige inschrijving, kun je een jaar lang reageren op al ons online aanbod, je hebt voorrang bij plaatsing, je documenten uploaden en je ontvangt het toekomstige aanbod direct in je mailbox. Je kunt zelf bepalen van welke regio en welk type aanbod je ontvangt. Het aanmaken van een inschrijving kost € 25,-.

Let op! Om je aanmelding compleet te maken dien je een betaling te doen van €25,- naar NL29 INGB 0007 0007 64 t.n.v. Aandacht Vastgoed en het formulier te verzenden. Let op je spam box voor antwoord.

Ik heb de:

14 + 15 =

AANDACHT.

Contact

contact@aandachtvastgoed.nl

Beheer

beheer@aandachtvastgoed.nl

Klacht

klacht@aandachtvastgoed.nl

Algemeen

aandacht@aandachtvastgoed.nl

Adres

Oostercluft 66
8332 DL
Steenwijk

Alleen op afspraak

Wij verzoeken u via mail of Whatsapp contact met ons op te nemen.

Veel gestelde vragen.

BELANGRIJK TE WETEN

AANDACHT. stelt als voorwaarden dat je:

  • Tenminste 18 jaar bent;
  • Aantoonbaar over een vast maandelijks inkomen (loondienst, uitkering, studiefinanciering) beschikt;
  • Een familielid of goede vriend voor je garant kunt laten staan;
  • Rechtmatig in Nederland verblijft en je verblijfsvergunning nog tenminste 3 jaar geldig is;
  • Een verantwoordelijkheidsgevoel hebt en daarnaast flexibel en representatief bent;
  • Geen minderjarige inwonende kinderen hebt die bij je intrekken;
  • Over voldoende beheersing van de Nederlandse taal beschikt;
  • AANDACHT. van een compleet persoons/gebruikers dossier kunt voorzien.

 

DOORPLAATSING.

Doorplaatsing komt voor als je contract wordt opgezegd (bijvoorbeeld omdat de ruimte wordt gesloopt of gerenoveerd) en je wilt graag opnieuw voor AANDACHT. wonen of werken. Je wordt dan, als dit mogelijk is, doorgeplaatst naar een andere AANDACHT. ruimte.

Je moet dan wel netjes op tijd je betalingen hebben uitgevoerd én zonder overlast voor ons hebben gewoond of gewrkt. Ook zul je nog steeds aan onze voorwaarden moeten voldoen en zélf opnieuw reageren op woningen de website van AANDACHT. Je mag op alle woningen reageren MET VOORANG OP NIET GEBRUIKERS VAN AANDACHT.
Helaas kunnen wij nooit garantie op doorplaatsing geven, omdat er veel vraag naar is en we niet altijd voldoende aanbod hebben om iedereen door te plaatsen. Maar we zullen zeker ons best doen!

Doorplaatsing kan vanaf 28 DAGEN voor de oplevering van je oude woning.

AVONTUURLIJK

AANDACHT. biedt avontuurlijk wonen. Voor elkaar, met elkaar en door elkaar.

Vaak heeft men een grote woonruimte ter beschikking tegen minimale maandelijkse lasten. Wanneer je een pand moet verlaten, krijg je uitsluitend bij bewezen goed gedrag voorrang bij plaatsing elders.

Via whatsapp en e-mail kunnen bewoners snel en gemakkelijk klachten rapporteren; deze worden door ons direct in behandeling genomen, veelal samen met de eigenaar. Voor spoedeisende gevallen zijn wij dag en nacht bereikbaar.

Wat is de procedure na inschrijving?

Na je volledige inschrijving. Zenden wij een email binnen 48 uur. Wij verwachten een upload van de gevraagde documenten voor een intake of plaatsing in de beschikbare ruimte.

Zie  je email voor deelname. Let op je spam box!

AANDACHT. kopje ‘Mijn Documenten’. De inschrijving komt automatisch na 12 maanden te vervallen. Wij doen NIET aan stilzwijgende verlengingen.

Bezichtigen?

Om voor een bezichtiging in aanmerking te komen dien je een volledig en goedgekeurd dossier te hebben. Dit dossier kun je aanleveren nadat je hebt gereageerd op een woning. Via je toegezonden link kan je laden. Wij gaan de documenten dan controleren. Als het dossier compleet is en goedgekeurd dan kunnen we je uitnodigen voor een bezichtiging. Let op: dit gebeurt niet altijd, ook niet bij een compleet dossier. Soms zijn er simpelweg teveel goede dossiers en woningzoekenden. Het heeft dan weinig zin om ons te bellen en navraag te doen.

Hoe lang duurt tijdelijke bewoning?

Wonen voor AANDACHT. varieert van 28 dagen tot enkele jaren, maar is altijd van tijdelijke aard. Hoe lang je ergens kunt verblijven is vooraf nooit bekend. De minimale garantie die we kunnen geven is 28 dagen bij antikraak en 6 maanden bij tijdelijke huur. Als het pand aan de eigenaar wederopgeleverd moet worden, krijgen de  gebuikers een opzegging en moeten zij de accommodatie bezemschoon en volledig ontruimd opleveren binnen de gestelde termijnen. In de meeste gevallen is dit 28 dagen. Als de gebruikker zich aan de gemaakte afspraken heeft gehouden, probeert AANDACHT.vervangende ruimte aan te bieden. Hiervoor bestaan echter geen garanties.

Kosten?

AANDACHT. geeft de door haar beheerde panden tijdelijk in bruikleen aan haar bruikleners. Voor de woonruimte wordt geen huur betaald. De tijdelijke gebruikers betalen wel een bedrag aan GEBRUIKERSkosten, een bedrag dat beduidend lager ligt dan de marktconforme huurprijs. Voor meer informatie over de maandtarieven kun je ons mailen of contact opnemen via Facebook en whatsapp. Er moet dan wel bekend zijn om welke woonruimte of werkruimte het gaat.

Garantie?

Wonen of werken voor AANDACHT.varieert van een maand tot enkele jaren, maar is altijd van tijdelijke aard. Hoe lang je ergens kunt verblijven is vooraf nooit bekend. De minimale garantie die we kunnen geven is 28 dagen bij antikraak en 6 maanden bij tijdelijke huur. Als het pand aan de eigenaar wederopgeleverd moet worden, krijgen de bewonende gebruikerseen opzegging en moeten zij de ruimten bezemschoon en volledig ontruimd opleveren binnen de gestelde termijnen. In de meeste gevallen is dit 28 dagen. Als de gebruiker zich aan de gemaakte afspraken heeft gehouden, probeertAANDACHT. vervangende ruimte aan te bieden. Hiervoor bestaan echter geen garanties.

Verwachting?

Wat wordt er van mij verwacht?
De panden die op tijdelijke basis worden bewoond, moeten te allen tijde zo representatief mogelijk blijven. We verwachten van een bruiklener dan ook dat hij zich gedraagt als een “goed huisvader”: dat hij zich verantwoordelijk voelt voor het pand en de in gebruik zijnde ruimte(n) en klein normaal onderhoud verricht. Groot onderhoud en het verhelpen van calamiteiten gebeurt uiteraard door professionele partijen. Wel vragen we hierbij uw medewerking en betrokkenheid.

Huisdieren?

Zijn huisdieren toegestaan?
Huisdieren zoals honden en katten zijn niet toegestaan bij AANDACHT. Huisdieren zijn toegestaan mits hier een schriftelijke goedkeuring voor is gegeven, door  AANDACHT.

Hoeveel mag ik verdienen?

Voor antikraakruimtes is er geen bovengrens. Al verdien je 100.000 euro per jaar dan mag je nog antikraak wonen. Voor tijdelijke huurwoningen gelden over het algemeen wel limieten en die worden jaarlijks bijgesteld. Voor het jaar 2018 is de bovengrens van het gezamenlijk huishoudinkomen vastgesteld op € 36.798 op jaarbasis. Bij de voorwaarden van de woningen is te vinden of deze grens van toepassing is.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Als je vraag er niet tussen staat, aarzel dan niet om toch even contact op te nemen. Boven aan de pagina vind je de contact gegevens!

WhatsApp chat